Persoonlijk·Plog·Uitstapjes

Rokjesdag! Naar het strand- meekijken..

Zonnetje, aardig temperatuurtje, rokje, korte broek, geen jas… De lente is begonnen! De eerste dag in de lente dat je een korte broek of rokje aan kan wordt Rokjesdag genoemd, dus dit vond je dan ook overal terug op social media, gezelligheid! Laat rokjes dag dit jaar heerlijk in het weekend vallen en ik er dus een rokjes weekend van heb gemaakt. Lekker hoor, (bijna) iedereen vrij en dus volop genieten geblazen van de Nederlandse zon, die zomaar om de hoek komt kijken, maar ook zomaar weer verdwenen kan zijn. Wij genieten nog even extra en gaan een dagje naar het strand, laat mijn zus nou toch aan het strand wonen, wat een luxe, altijd het gevoel of dat we op vakantie gaan als wij op visite gaan bij mijn liefste zus, 2 vliegen in 1 klap dus voor ons.

Even terug komend op rokjes dag, droeg jij ook een jurkje of rokje vandaag?
Laat ik eens eerlijk zijn, wij (mijn dochter en ik) dragen eigenlijk altijd jurkjes of rokjes, dus voor ons niks nieuws.. maar om dat zomer jurkje weer eens uit de kast te pakken, dat voelde lekker!
De kinderen hadden zelfs hun sandalen aan en ik mijn slippers. Wel hadden we voor de zekerheid schoenen en sokken meegenomen, ook een tas met onze vesten en jassen en de bodywarmer van mijn vriend (die ik later ingepikt heb), want ik Nederland kan het weer zo ontzettend snel omslaan.
Wij reden helemaal naar Noordwijk zodat we lekker naar het strand konden, heerlijk in de zon… Nou wij rijden Noordwijk in en opeens was het bewolkt. Hee hallo?? dat hadden we niet afgesproken. Komen we aan bij mijn zus, kijken ze ons aan of we stelletje toeristen zijn, zo zomers aangekleed. Ja wisten wij veel, bij ons was het 10 graden, ja echt waar TIEN graden, warmer, hoe bizar?!
Wij hebben nog even wat gedronken, stokbroodje gegeten en zijn daarna richting het strand gegaan, het was fris maar o zo lekker! Lekker in het zand gespeeld, langs de zee gewandeld, daarna nog een stukje over de boulevard en over de markt.


Op de markt zag ik gelijk een smoothie kraampje, ik dacht, “daar ga ik straks heen!” De hele club, mijn vriend, zus, zwager en kinderen gingen voor een loempia. Zusje wilde dat niet, dus stelde ik voor om een smoothie te gaan halen, dat wilde ze wel. Ook Naath wilde graag mee, want die heeft een verlaat verlatingsangst/eenkennigheid fase ofzo en plakt constant aan mij vast.
Daar ging ik als moeder gans met haar babygansjes een smoothie halen en het was niet zomaar een smoothie, nee deze werd geserveerd in een ananas.


We hadden verschillende keuzes qua smaken en kozen voor Ananas/mango. Ondertussen, dat de ananas leeg was, mixer zijn werd deed, gecruncht ijs in de ananas werd gedaan, kregen de kinderen nog wat extra’s, een bananen lollie! Wat aardig van die meneer, want wat waren de kinderen happy, een halve banaan op een vorkje geprikt, dat ging er wel in. Je zult denken “buikjes gevuld, mama aan de smoothie” nou dat was dus niet zo he, ik heb welgeteld 1 slokje op en derest de kinderen, ze vonden het heeeerlijk en genoten er zichtbaar van. Dus deze mammie ook weer blij!

Wat hebben jullie dit weekend gedaan?

Vonden jullie het leuk zo een dagje mee te kijken in ons weekend? Het was misschien maar een klein stukje, wie weet de volgende keer een hele dag of een heel weekend?

👍🏼 of 👎🏼 ? Laat je horen of Facebook of Instagram.

Ik sluit de dag af, gebadderd, make-up loos en in badjas. Slaap lekker!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.