Kind & Gezin·Mammie blogt

Shirley: “Hoe het allemaal begon”

Shirley is een dappere mama van 28 jaar en sinds kort is zij noodgedwongen alleenstaande moeder. De man van Shirley en dus de vader van haar dochtertje is niet zo lang geleden overleden. Shirley wilt de herinneringen aan haar man niet verloren laten gaan en deelt daarom graag haar verhaal met jullie. En dat helemaal vanaf het begin…


Ik ben Shirley en ik ben 28 jaar oud, sinds kort woon ik alleen, alleen met mijn dochtertje Chiara* van 5 jaar, of zoals zij het noemt 5 en drie kwart. Mijn lieve man en de vader van Chiara is bijna 4 maanden geleden overleden aan de gevolgen van kanker. Ik zou jullie graag mee willen nemen in ons verdrietige, maar bovenal mooie verhaal. Hoe alles begon, welke verdrietige, maar ook zeker mooie momenten we hebben gehad en hoe alles voor ons als gezin is begonnen en geëindigd.

“Hoe het allemaal begon”

In december 2009 was ik uit met een vriendin in Rotterdam, zoals toen eigenlijk bijna elk weekend. We kwamen de club binnen en ik zag hem meteen staan, een lange donkere man met een lach zo mooi dat die me meteen deed smelten. Mijn eerste gedachte was dan ook meteen “Wauw! Wat een prachtige jongen” en dat is in die 8 jaar daarna, die ik met hem heb mogen delen, nooit weggegaan.

Ik hoopte vurig dat hij naar me toe zou komen, want op hem afstappen dat durfde ik niet. Gelukkig duurde het niet heel lang voordat hij naast mij kwam zitten en mij aansprak. Het klikte meteen. Ik kon mijn ogen niet van hem afhouden, wat was hij mooi! We zijn de rest van de avond niet meer van elkaars zijde geweken, we hebben gepraat en gedanst en enorm veel gelachen, het voelde alsof wij de enige in de club waren. Dit gevoel had ik nooit eerder gehad en ik had nooit eerder iemand ontmoet die zo vrolijk en positief was. We hebben aan het einde van de avond nummers uitgewisseld en zijn diezelfde nacht nog begonnen met sms’en. Een aantal dagen later heb ik zelfs een BlackBerry gekocht zodat we konden pingen.

De maanden erna hebben we elke dag uren achter elkaar gepingt, totdat ik mijn vingers niet meer voelde. En we hebben elke avond gebeld totdat een van ons uiteindelijk in slaap viel, eindeloos lang en hoge telefoon rekeningen dus, maar het was het helemaal waard.

Na 3 maanden werd ik ongeduldig. Ik had hem na die avond uit alleen nog maar gesproken via de telefoon en niet meer gezien, maar gelukkig besloten we samen wat te gaan drinken in Dordrecht. Toen ik hem zag staan leek hij nog mooier dan die avond in de club. Weer kon ik mijn ogen niet van hem afhouden, en toen hij mij aan het einde van de avond voor het eerst zoende voelde ik niet alleen vlinders in mijn buik, maar door mijn hele lichaam. En vanaf die dag waren we onafscheidelijk….

Liefs Shirley

*De naam van mijn dochtertje heb ik veranderd, in de naam Chiara, zij is nog te jong om aan te geven of zij wel of niet met haar eigen naam benoemd wilt worden in de tekst van haar mama.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.