Persoonlijk·Vroeggeboorte

Asketting

Al enige tijd heb ik een asketting thuis, ik durfde er eerst geen as in te doen, wist niet wanneer het juiste moment was en hoe het zal voelen een klein beetje as uit de urn te halen. Daar hoef ik nu niet langer over na te denken, want ik heb het al gedaan. Het was maar zo een klein beetje, het leek wel een stofje dat ik in de ketting stopte, ik zal eerlijk zeggen “het gaat om het idee”. Welk idee? Nou het idee dat ik mijn kinderen allemaal om mij heen en bij mij heb, het idee dat ik haar met liefde onder mijn hart heb gedragen en nu bij mijn hart!

Keuze asketting – Jacey’s

In eerste instantie wilde ik dus echt niks uit de urn halen, het voelde niet goed om dat te doen, maar toen zag ik een mooie actie op de Facebook pagina van Jacey’s voorbij komen (eigenlijk op Intagram in haar story’s want ik ben niet actief op facebook, maar goed ik kwam het dus tegen).

Het was niet echt een actie, maar meer een vraag. Er werd namelijk gevraagd of er iemand een asketting wilde testen/uitproberen en hierover zijn/haar bevindingen wilde delen. Ik twijfelde, overlegde met mijn vriend en twijfelde nog even verder, maar uiteindelijk hebben we gekozen het wel te doen. Vooral omdat het sieraad prachtig is en de naam van onze dochter erin werd gegraveerd. Ik gaf als reactie, en vele andere met mij, onder het Facebook bericht dat ik dit wel wilde testen en kreeg eigenlijk al vrij snel een berichtje. Na fijn mailcontact en overleg werd de ketting gegraveerd en naar mij toe gezonden.

Mooi in een zakje werd de ketting geleverd, ook zat er een trechtertje bij waar ik de asketting mee zou kunnen vullen, dit was alleen niet nodig. Maar is zeker een must als de ketting dieper zou zijn.

Sieraden.

Door middel van sieraden heb ik onze dochter toch symbolisch dicht bij mij. In eerste instantie koos ik alleen voor een ring(die show ik jullie binnenkort met trots) met haar vingerafdrukje, een ketting voelde te kwetsbaar. Bang om het as kwijt te raken ook, maar toen ik het aanbod eenmaal had aangenomen, heb ik er zeker geen spijt van gehad. Ik zag dat zij wel erg mooie sieraden verkochten en voelde ik opeens dat het goed was en geen kwaad kon…
Zoals ik al eerder aangaf ben ik trots en blij dat ik Féline veilig onder mijn hart heb mogen dragen, dat zij niet veilig op deze wereld verder mocht groeien doet pijn, maar toch voelde ik dat ik haar weer dicht bij mijn wilde dragen, een prachtige as-ketting met een beetje as van ons kleine meisje werd het dan toch!

Maar dat was niet alles…

Om het helemaal af te maken bestelde ik nog een slavenarmband met de namen van mijn kinderen erop en 2 prachtige steentjes voor aan de ketting. Een roze en een blauwe, nu heb ik al mijn kindjes aan 1 ketting, dat voelt fijn!

 

Liefs Sharon

Ik moet er toch echt even bij vermelden dat de service van Jacey’s super is, zij weet wat mooi is en wat sieraden kunnen betekenen voor iemand. Voor gepersonaliseerde sieraden raad ik je zeker aan eens een kijkje te nemen op de website www.jaceys.nl

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.