Kind & Gezin·Persoonlijk·Plog·Uitstapjes

VAKANTIEEEEE

Zo, weer eens een nieuwe blog van MAMAAAA??! Sorry ik bedoel, Sharon, ik hoor nogsteeds de mamaaaaa, mammie, mam, mams in mijn oren van 6 weken non-stop de kinderen om mij heen, want van mijn 3,5 weken vakantie had ik eigenlijk maar 1 dag en 1 avond echt vakantie (tijd voor mezelf)… 


Ik hoor je denken; “hoe dan? Je hoeft toch niet te werken.” Nou ik kan je vertellen, ik werkte mezelf in de rondte. Mijn fulltime job als moeder gaat namelijk gewoon verder naast mijn parttime job als verpleegkundige. 

Ik ben de hele dag aan het poetsen, luiers verschonen, handjes wassen, boodschappen doen, boterhammen maken, avondeten maken, helpen met dat avondeten ook daadwerkelijk naar binnen te krijgen bij de kinderen, zwemmen, insmeren, wandelen, wasjes draaien, kindjes in bad, uit bad, afdrogen, insmeren, voeden, knuffelen, boekjes lezen, 10x naar boven lopen voor water, extra knuffel, troosten, raam open, raam dicht, nog een beetje water, plassen, nog een kroel. En dan pas tegen een uur of 22:00 prof ik neer op de bank terwijl ik had afgesproken met mezelf om dagelijks om 22:00 naar boven te gaan om vervolgens 22:15 uiterlijk op bed te liggen, fail! Helaas weer niet gelukt, en dan zie ik het 23:00-24:00-1:15 worden… natuurlijk is dit een klein beetje aangedikt, maar komt aardig dichtbij de werkelijkheid.

Frankrijk.

Toch een beetje vakantie, want we zijn een weekjes naar Frankrijk geweest, dat voelde wel echt even als ertussen uit en ietwat rust, al was het op vakantie ook alleen maar mama mama mamaaa!
Mijn vriend zat de gehele vakantie vaak met zijn “onzichtbare vrienden” en ik met de kinderen. We konden er wel om lachen, hij at heerlijk in alle rust zijn eten op en ik zat op eén stoel met 2 kinderen, 1 naast mij en 1 op schoot. Hun te vermaken en eten te geven en ergens tussendoor at is zelf ook wat hapjes.

Het was ook zo een rare periode, Zusje met haar voetje in het gips, allemaal ontzettend moe, Naath onwijs eenkennig, niks of niemand was goed, alleen “MAMAAA”. We hebben wel heerlijk gewandeld, gewinkeld, ge-nikst, een pretpark bezocht en zelfs een dagje gezwommen, wat een hele onderneming was met een voetje in het gips. Iedere avond gingen wij langs het strand, de haven en de carrousel in Honfleur was favoriet bij de kinderen, vele rondjes zijn daarin gemaakt!

Opweg naar Frankrijk


Ijs(je)


Avondwandeling

Paardrijden kan gelukkig hartstikke
goed met een gebroken voetje.

Mankepootje helpt broertje wel eventjes

Saampjes spelen op het strand (geluksmomentje voor mama)

We aten 2 avonden in het appartement,
en verder buitenshuis. Meisje eigenwijsje wilde op op de foodfoto.

En toen was het, na een heerlijk ontbijt, weer tijd om naar huis te gaan.

Kdv/vakantie bso? 

Ik heb besloten de kinderen een dagje extra naar het Kdv en vakantie bso te laten gaan, ze kunnen daar heerlijk met kindjes (vriendinnetjes) spelen, knutselen, tv kijken, ravotten, boekje lezen, spelletjes doen en nog veel meer.

Ik denk dat ze die ene dag hun mama niet extreem zullen missen -behalve bij het wegbrengen-. Als ik ze ophaal wordt dat bevestigd, ze zijn reuze blij mij weer te zien, maar die blije oogjes spreken boekdelen, ze hebben het hartstikke naar hun zin gehad. 

Ook ben ik er nog even tussen uit geweest, heerlijk uiteten en terrassen met een vriendin. Dat was mijn vakantie. hoe was die van jullie?

Heel veel liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.