Over mij..

Hallo mammies, wat leuk dat jullie op deze blog site een kijkje komen nemen!

IMG_0614[1]

Ik ben Sharon (01-1988). Samen met mijn vriend en kinderen woon ik in een klein gezellig dorpje en leef een normaal en rustig bestaan. Wij zijn trotse ouders van 3 prachtige kinderen, dochter Rosa-Lynn (02-2012), zoon Nathan (12-2015) en in januari 2018 ben ik bevallen met 23 weken mooi vlinder meisje Féline. (in mijn blogs zal ik het hebben over Zusje en Naath, zo noemen de kinderen elkaar en Féline zal de naam Flinder krijgen)
Ik houd van uiteten, uitstapjes maken met mijn gezin of vriendinnen, tea time = me time en ik houd van een goede nachtrust (‘wie niet?’ hoor ik je denken..)

Ik ben een gewone vrouw en moeder, houd van gewone en gezellige dingen. Mijn kinderen noemen mij altijd mammie of mammie’tje, zo is dus ook gewoonmammies.com ontstaan.

Op Gewoon Mammies schrijf ik over gewone dingen. Over het dagelijks leven, (mijn) kinderen, leuke maar ook minder leuke dingen. Uit alle verhalen hoop ik dat mensen het positieve zien en kunnen halen, ook uit de minder leuke dingen. Positiviteit en geluk(zoeken) staan centraal, maar verdriet en emoties worden niet vergeten. Je zult dit terug zien in mijn persoonlijke verhaal over vroeggeboorte. Samen praten over dit onderwerp, elkaar steunen in lastige tijden, herkenning in elkaars verhaal.

Maar ook heerlijke uitjes, musthaves, simpele en leuke mode komt wekelijks in blogs voorbij. Hoe betaalbaarder, hoe leuker! (Soms met een vleugje duur, doe maar stoer ;))

Enjoy! 🙋🏽‍♀️

Handtekening