Kind·Kind & Gezin·Persoonlijk

Verliefd op je eigen zoon

Kan dit eigenlijk wel, verliefd zijn op je eigen zoon. Nee dat kan helemaal niet, klinkt hartstikke vies joh. Maar wat als je kindje nog maar 2 jaar is, dan kan het toch best? Die schattige wangetjes, dat lieve stemmetje, zo klein en nog zo hulpbehoevend. Ja, het is duidelijk ik ben verliefd op mijn zoon! Maar het kan nog gekker hoor…


Zal ik het nog gekker maken, eigenlijk ben ik ook verliefd mijn dochter, op al mijn kindjes. Gewoon een en al liefde.

Jemig wat zijn ze lief, intelligent, knap, aardig, sociaal, romantisch (krijg regelmatig zomaar kusjes) en wat kunnen ze goed luisteren (soms dan, je kan niet alles hebben). Eigenlijk dus gewoon wat een ideale partner moet hebben, gelukkig lijken ze op hun vader. (knipoog, knipoog)

“Vetrol kwekertjes”

Die kinderen van mij zijn gewoon om op te eten. Die vetrolletjes en dat zwembadje om mijn middel zijn er dan ook niet voor niks, dat komt gewoon omdat ik af en toe een hapje van mijn kindjes wil nemen, kan ik gewoon echt niet laten liggen, ze zijn om op te eten. Natuurlijk kan dit niet, want dat zal zielig zijn die halve billetjes en als ze een vingertje zouden missen, dus deze mammie grijpt dan maar naar de koekjes. Onze voorraadkast is dan ook altijd goed gevuld, want wat als er nou eens geen lekkers in de kast zal liggen… Wat zal er dan gebeuren, ik wil het niet weten, jullie?

Neem nou eens vorige week, ik kreeg zomaar een tik op mijn billen en mijn dochter zei “Mooie lekkere dikke billen, mam” “top, bedankt hè” dacht ik. Ik glimlachte en ging verder met waar ik mee bezig was en daar kwam opeens mijn zoontje en gaf mij een heerlijke dikke kus met zijn mooie dikke Surinaamse lippen, want die heeft hij! (van zijn moeder). Oké, ik zal eerlijk zijn er zat een ietswat zoute smaak aan dat kusjes, hij is namelijk een beetje verkouden.

Mijn dochter kwam voor het slapen gaan nog even bij mij op schoot zitten en ze zei niks, gewoon even knuffelen, dat zijn de momenten waarvoor je het doet. Dan weet je weer hoe leuk je kindjes zijn, dat het gewaardeerd wordt wat je met en voor ze doet. De kleine drakenkindjes kunnen zo lief samen spelen en knuffelen, op die momenten kijk ik alleen maar naar ze, en schiet ik soms stiekem een fotootje, die momenten moet je even vastleggen.

Onderstaande foto liet mij beseffen hoeveel liefde ik voor mijn kinderen voel. Ze zijn echt enorm sterk en lief. Hier tilt Zusje haar kleine broertje op om saampjes naar hun kleine zusje te kijken. Deze foto vertelt hoeveel zij van hun zusje houden en hoe trots hun zijn op haar. En net zo trots ben ik op hen! Op alle 3, stuk voor stuk!

Pak nog een stukje chocolade en een hapje van mijn koek.
Liefs,

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.